Vissza a hírekhez
Adventi negyedik gyertya gyújtás Niklán
hozzáadva: 2018-12-24 11:39:51
​Niklán is meggyújtották az adventi koszorú negyedik gyertyáját. A délután folyamán a niklai Mézengúz Óvodások színvonalas karácsonyi műsort adtak elő.


Niklán is meggyújtották az adventi koszorú negyedik gyertyáját. A délután folyamán a niklai Mézengúz Óvodások színvonalas karácsonyi műsort adtak elő. Ezután a gyermek karácsonyi csomagot kaptak, a felnőttek a többi három adventi gyertyagyújtás alkalmával, hasonlóan, forralt borral, teával, beiglivel lettek megvendégelve.
Az adventi koszorún mind a négy gyertya egyszerre ég ezen a napon. Amikor pedig a negyedik gyertya lángja is felragyog, eszünkbe juthat a napkeleti bölcseket vezető betlehemi csillag ragyogása. Ha tehát már mindegyik gyertya ég, ez azt jelenti, hogy elérkezett a karácsony. Boldogan ünnepelhetjük Jézus Krisztus születését, a nekünk adott végtelen Szeretetet.
Hallgassunk az eszünk mellett a szívünkre is. Engedjük el múltbéli sérelmeinket, bocsássunk meg másoknak, és hagyjuk, hogy megszülessen szívünkben a remény, és a tiszta feltétel nélküli szeretet.
 

Képek az alábbi linken találhatóak