Vissza a hírekhez
Hirdetmény
hozzáadva: 2017-12-18 13:55:46
Nikla településképi arculati kézikönyv partnerségi egyeztetéséről (elfogadás előtti véleményezés)
Tájékoztatjuk Nikla Község közigazgatási területén lakóhellyel vagy ingatlan tulajdonnal rendelkező magánszemélyeket, székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalkozásokat, gazdálkodó szervezeteket, a bejegyzett érdekképviseleti és civil szervezeteket, valamint a településen működő egyházakat, vallási közösségeket, hogy Nikla Község Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezte Nikla településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet elkészítését.
 
A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 11/2017. (VII.19.) önkormányzati rendelet, valamint „Nikla településképi arculati kézikönyve” az önkormányzat honlapján megtekinthető.
 
A partnerségi véleményezés keretében az érintettek a hirdetmény közzétételétől számított 15 napon belül (2018. január 02-ig) a Polgármesterhez címzett, papír alapon írásban benyújtott levélben véleményezhetik a tervezetet.
 
Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a módosítással kapcsolatban 2018. január 2-án 17.00 órakor lakossági fórumot tartunk a Nikla Községi Önkormányzat Házasságkötő termében (8706 Nikla, Berzsenyi D. u. 51.)


HIRDETMÉNY
TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV