Vissza a hírekhez
Nikla Község Önkormányzata sikeresen pályázott a Niklai Mézengúz óvoda felújítására
hozzáadva: 2017-09-07 20:11:29
Nikla Község Önkormányzatának a TOP-1.4.1-15 ködszámú, a foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével című felhívására benyújtott támogatási kérelme kedvező elbírálásban részesült.


Nikla Község Önkormányzatának a TOP-1.4.1-15 ködszámú, a foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével című felhívására benyújtott támogatási kérelmét a Magyar Államkincstár Somogy Megyei Igazgatóság vezetője kedvező elbírálásban részesítette.

A pályázatból a Niklai  Mézengúz óvoda felújítása valósulhat meg 100% finanszírozásban, összesen 50.000.000,- Ft értékben.  

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program egyik kiemelt célja a gyermekellátó kapacitások fejlesztése a gyermeket vállalók foglalkoztathatósága érdekében, a gyermekjóléti alapellátásokhoz (bölcsődei ellátás), valamint az óvodai ellátáshoz való hozzáférés  javításának és a szolgáltatások minőségi fejlesztésének megvalósítása érdekében.